• 55
    Shares

#Збогум лопино

Фотографија на ТретаПолитика.
После продолжувањето на мандатот на #БејлиПушиКур, за потребите на проектот за бришење на мојот народ, Македонскиот народ, без разлика што опасноста е сеуште присатна, дојде и денот кога #ДипСтејт, во меѓусебната пресметка, ќе ги заколат неговите газди.
Епа мистер Бејли, знам дека во моментов го читаш документот насловен до: Обвинителот Jeff Sessions, Директорот на ФБИ Christopher Wray и обвинтелот на Јута, потпишан од 11 конгресмени на 18 Април, вчера.
После циркузот во Сирија, сега е на ред #ДипСтејт да си ја добие порцијата, така да кучката Хилари која изгубила избори заради дечкиве од Велес, ќе си одговара, согласно законот што би рекле нашиве дилетанти од политичари.
Доцна е, а и досаден си #БејлиПушиКур, завршен си, воедно и поздрав до Дејвид Стивенсон и сите негови Македонски соработници.

Фотографија на Dopče Dobri Milevski.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.

Фотографија на ТретаПолитика.