• 49
    Shares

Уште една трагедија се случи во соседна Србија.

РТС извести дека по полноќ 12 годишно момче паднало од покривот на една седумкатна зграда во Нов Белград. Тоа е пронајдено пред влезот на зградата и однесено во болница, но рано утрината починало.

Момчето живеело во истата зграда, а српските портали објавуваат неофицална информација дека наводно момчето се самоубило затоа што неговите родители му забраниле да игра видео игри.

Уште една трагедија се случи во соседна Србија.

РТС извести дека по полноќ 12 годишно момче паднало од покривот на една седумкатна зграда во Нов Белград. Тоа е пронајдено пред влезот на зградата и однесено во болница, но рано утрината починало.

Момчето живеело во истата зграда, а српските портали објавуваат неофицална информација дека наводно момчето се самоубило затоа што неговите родители му забраниле да игра видео игри.

Ова е втора слична трагедија во Србија само за неколку дена.

Неодамна 19 годишна девојка загина по пад од зграда снимајќи видео за социјалните мрежи.