• 17
    Shares

Тутунска банка по грабежот  во Експозитурата Чаир се огласи на својот фејсбук профил.
Безбедни се парите и луѓето- велат од банката.


Полицијата сега ја обезбедува банката , се врши увид, но сѐ уште не е познато колку пари се ограбени.

На 15.04.2019 г. во 10.36 ч. пријавено е разбојништво од страна на неколку лица со оружје во банка на ул.,,Ферид Бајрам“ кои одзеле пари. Од страна на сторителите бил физички нападнат Е. Е. (26), кој е вработен како обезбедување во банката. Повредени лица од оружје нема.