• 9
    Shares

Познатата балканска ѕвезда Цеца Ражнњатовиќ неодамна се најде во нова афера „лажни г0ли фотографии“, каде што непознати лица објавија на интернет фотографии каде што наводно пејачката е г0ла.

Се работи за фотомонтажа, а сега се појави и една оригиналната фотографија

Според српските медиуми се работи за непознато лице кое решило да и наштети на Цеца од љубомора, а на фотографиите кои беа пласирани на социјалните мрежи се гледаше жена личи на Цеца како лежи, додека машки раце и ги допираат градите

По некое време на Инстаграм се појавија оригиналните фотографии кои се користени за монтажата.

„Ја пронајдовме оригиналната фотографија, која е користена за изработка на фотомонтажа, а која ја објавија некои медиуми. Во прашање е фотографија од нејзиниот концерт во Цирих, одржана на 1. декември 2007 година“, пишува во описот на фотографијата.