• 9
    Shares

Еден професор од еден мал град Сиди Силман бил на рутинска контрола кај уролог. Она што го дознал таму му го превртел животот наопаку.

Всушност докторот му открил мала циста на едниот тестис и го препратил на дополнителни испитувања. Резултатите го шокирале професорот.

Испитувањата покажале дека тој е неплоден цел негов живот. А всушност професорот мислел дека бил во ,,среќен брак” веќе 35 години со жената на својот живот со која има 9 деца.

Веднаш откако ги добил резултатите најмил адвокат и побарал веднаш развод, а сакал да се одрече и од децата кои всушност не биле негови.

Жената би можело и да заврши во затвор бидејќи извршувала прељуба, а во Мароко прељубата се казнува.