• 3
    Shares

Се пофали на фб….збунката е оти во Америка полнолетство за пиење е на 21 година и за еб…затоа не знаеме?

Фотографија на Velkov Sneze.

Дупло полнолетна!😙💋💋💋

Фотографија на Velkov Sneze.