• 12
    Shares

рпската пејачка Наташа Бреквалац се породи денеска по 16 часот во приватна болница во Белград. Таа, според српските медиуми, за утре, 1 март, закажала термин за породување со царски рез, но Катја се родила денес, порано од планираното.

Иако првата идеја на Беквалац и нејзиниот сопруг Лука била да се породи во Виена, на крајот, сепак, се решила тоа да го направи во Белград.

Image result for наташа беквалац

Related image

Related image