• 14
    Shares

Драган Стојковиќ Босанец е опериран пред извесно време на Институт за кардиоваскуларни болести, а предходно е емитувана емисијата “Ѕврездите на Гранд која е снимена пред композиторот да биде хоспитализиран.

Имено Босанец кој сакал да упати критика на сметка на кандидатка која Марија Шерифовиќ ја подготвувала, но пеачката го прекинала со прашање:

– Овој, Бсанец не треба ли наскоро да оди на одмор? – алудирајќи на операција на срце кој Стојковиќ ја имал во план.

– Уште е жив! – се пошегувал Саша Поповиќ
-Не бидете безобразни – ги прекорила Снежана Ѓуришиќ.

Инаку после оперативниот зафат се огласила неговата ќерка Џиџа, и открила дека нејзиниот татко се чуствува добро и дека наскоро ќе ја напушти клиниката