• 26
    Shares

Слушам Орце Камчев станал шконтер не се оженил со Наташа Савова уште е со Ана Камчева и покрај бомбите за неа и кумот Сашо..ама милијарда евра заеднички со кумот се милијарда проблеми и нераскинлива врска..

Туку Орце извини што сметам ама сестра ти Кристина Камчева засрала со србите од Белград фирмата од која набавуваш инокс не сте платиле бе за тоа Здравје Радово должи на белграѓаните, а они лути се викаат земунци сме ај ај…па и на други места не си плаќал со таа фирма сеа другар за другар, ама мене ми се жалат јас еве да ти кажам а ти си знаеш и тоа бе ЗИК Пелагонија пред рикнување било тоа голема фирма бе ако рикне за кај е Македонија ни струмичани ќе те спасат ни бутур….Вие доверителите што носите роба на Здравје Радово повнимателно не плаќал осигурајте се оти кај и да е ќе рикне тоа…