• 6
    Shares

Комшии на Сашо Мијалков и Груевски за Мактел сведочат дека братучедите овие денови купиле нова блидирана лимузина во која наводно претходно се возела Ангела Меркел.

Цената на Мерцедесот била 700 000 евра, значи понова и позачувана и со повеќе додатна опрема од сегашниот блиндиран Мерцедес кој го поседува МВР а кој Грујо го купи во 2012-та за 650 000 евра.

Од што толку многу се плашат братучедите, од каде толкава параноја дека некој ќе ги нападне и повреди или убие?!

Дека многу внимаваат на себе, покажа и неодамнешната фотка од БМВ-то на Сашо Мијалков кое МВР му го дала како заштита која го следува одреден период по завршетокот на директорувањето во ДБК, се утврди дека се работи за блиндирано возило, значи Сашо многу пази некој да не го нападне.

 

Благодарност на Орце Камчев за сторијата и што е наш спонзор млекара Здравје

* реклами: