• 36
    Shares

Во пресрет на туристичката сезона во Дојран денеска се одржа акција за чистење и уредување на која учествуваа премиерот Зоран Заев, повеќе министри во Владата и градоначалникот на Дојран Анго Ангов.Заев во свечено сако а останатите чистат и засадваат во елегантни кошули