• 51
    Shares

KORENOT NA ZLOTO VO AERODROM E – FALSIFIKAT!

Ova podlu vo prilog vi e ISTORIJAT na parcelata 192/3 kaj MAJČIN DOM vo nas. Aerodrom vo Skopje, za koja FATMIR ETEMI ve ubeduva deka e negova i deka e sve čisto i zakonski. Mislam deka ne e čisto, a toa go znaat prvo gradonačalnikot ZLATKO MARIN (mu go isprativ ovoj dokument), go znae PETRE ŠILEGOV (go ima od poodamna i glumi deka go nema), go ima i ETEMI odamna, ama mu go isprativ so prašanje za mislenje i izjava, pa odmolče i eve osum dena ne mi odgovara ništo. SVE E NEČISTO!

Dragi Aerodromci, ve ima pismeni vo dobar broj, medju vas ke se najde i arhitekt i pravnik i ekonomist. Prostudirajte go ovoj dokument i site presudi, odluki i rešenija izvadete si gi za da dojdete do vistinata. Pobarajte i KOJ e SLOBODAN CVETKOVIĆ, dali postoi, koga se pojavil, od kade došol, KOJ go izmislil za da izmisli parcela tamu kade nikogaš ja nemalo!? Ako ne možete da najdete KOJ E, pobarajte go VLATKO RAMČE, poznat kako eks telohranitel na LJUBČO GEORGIEVSKI, a denes cenet vinar, biznismen i milioner. TOJ GO IZMISLI nepostoečkiot SLOBODAN CVETKOVIĆ!!!

Pa barajte ponatamu kako e donesena presudata vo Osnoven sud Skopje 2, vrz koja osnova, kako oformile posle parcela i kako e trguvano so ova zemjište so red, pa ke dojdete malku po malku do izmamnikot FATMIR ETEMI i sopstvenikot pred nego ORCE KAMČEV i šurata mu BLAGOJČE, pa ima tuka i eden NUHI od EURO AKTIVA. Sve ke izleze na videlina, samo uporno tragajte i prašuvajte! Dodeka prašuvate ne gi ispuštajte od vid ŠILEGOV i MARIN! Ovoj prviot e osobeno vešt so parceli, so istorijati, so promeni, so prenosi, MARIN tuka poveke statira. Dosega MARIN ne go najdov vo ovaa izmama, ama gledam deka go igraat, finalen potpis da im stavi na ŠILEGOV i ETEMI, otkako ,,NEMOKNI,, ke se dogovorat za opštoto VAŠE dobro. IVICA KONEVSKI ZALIŽANIOT ne go zaboravajte, toj posleden doadja, da se ugradi i da go finalizira kriminalniot proekt…

Eve sinokja javija deka PETRE i FATMIR se dogovorile za VAŠE dobro da se gradi! FALSIFIKATNIOT KOREN NA OVA ZLO da stane vaša realnost. I 150 drva ke imalo. JEBOTE!