• 13
    Shares

Во следното видео ќе погледнете како овие момци се подигурваат со девојки кои се покажаа како вистински спонзоруши.

Дефинитивно девојките си го заслужија ова.

Дечкото им приоѓа на девојките барајќи друштво за да го запознае градот.

Првенствено го одбиваат, но кога го покажува неговиот автомобил, веднаш се заинтересирани и имаат слободно време да поминат со него.

Инаку, се работи за ексклузивен модел на BMW i8.Изненадувањето за нив доаѓа на крајот.

„Жртвите“ ќе го паметат овој ден, а се надеваме дека имаат научено и лекција од оваа ситуација.

Целосното видео можете да го погледнете подолу.

Доколку ви се допаѓа можете да го споделете со вашите пријатели.