НАРОД

4Г мрежата денес после 19 часот во центар беше тапа за да нема #лајв, е сега Џони Гитара треба да знае дека работи контра уставот...

СТАВ-ДОКОЛКУ ИМА БЕЗБЕДНOСНИ СЛУЖБИ, БОКИ 13 ЌЕ БЕШЕ ЗАТВОРСКИ „МАГНАТ“.

Која е пораката на опшеството на изгубени вредности ,која сака да ја испрати до македонската популација ,откако на голема  врата го наметнуваат Бојан Јовановски ,...

Жена изми задник на фонтана во центарот на Куманово, каков е ставот на Градоначалникот?

Околу пладне жена го изми задникот на градската чешма кај хотелот Кристал, пред очите на голем број случајни минувачи. Луѓето кои се нашле во...

ЖАРКО ЈАДЕ И ФРЛА ПАРИ НА МУЗИЧАРИ, МЕРАК

Zoran Bozinovski Žarko Sulejmani, reis i gazda na IVZ, poradi bliskost so ALAH ima specijalna dozvola od nego vo Ohrid da organizira striptiz žurki vo...

САШО МИЈАЛКОВ СО СМЕНЕТ ФИЗИКУС ВО СУДНИЦА, ЈА НЕМА ТАА ЧАЛАМ ФАЦА ВЕЌЕ, ТУКУ...

Порано: ВМРО ДА БЕШЕ НА ВЛАСТ, НЕ ЧОЧЕК, МАЈМУНИ, ЖИРАФИ И СЛОНОВИ ИМАШЕ ДА ДЕНСААТ КАЧЕНИ НА ЖИЦА!!!  

#СЛЕПЦИ

Љупчо Палевски пред 9 минути ·    #СЛЕПЦИ Испровоциран од неколку пријатели, кои генерално имаат став, абе кој ќе ратуе, абе нема кој, тралала, тралала. Обично тие, не ги...

Пуче пизда раз**ба се друштво

Zakonot za paralelen uvoz na lekovi e smislen za uvoz na turski, siriski, kineski, indiski i slični lekovi... Aktuelniot minister ne predlaga UKINUVANJE tuku...

ЕЛЕМ ми е, двор ми е

(Затемнета канцеларија, ѕвони телефон. Шефот крева) ШЕФОТ: Да, да, нека влезат.  (Влегуваат Мики и синот Маус. Синот се влече зад таткото и разгледува) МИКИ: Оооо, доообар ден. Па...

Јас ПРОВИНЦИЈАЛКАТА дојдов да крадам во Скопје ДОДЕКА ВИЕ СКОПСКИТЕ ДРОЉИ ЦЕДЕВТЕ ЕСПРЕСО ЦЕЛ...

Јас „ПРОВИНЦИЈАЛКАТА“ дојдов во најголемата, најмодернизираната провинција СКОПЈЕ. Со точно претходнопоставени цели, цели точно скоцкани во главата со намера за одење се по строг редослед и без пропуштање на ниту еден план или детал. Јас...

Една случајна средба со старецот од Кучково

Една случајна средба со старецот од Кучково Опседнат со своите мисли, на кои им нема крај ме наведоа на клупа каде домене седна еден старец...

НАЈНОВИ ВЕСТИ