Кристен Стјуарт во улога на контроверзниот Џ.Т. ЛеРој

Кристен Стјуарт на филмското платно се враќа со новата улога во биографската драма „JT LeRoy“, која во кината ќе биде премиерно прикажана кон крајот...

НАЈНОВИ ВЕСТИ