„Avengers: Endgame“ го запали еBay – вртоглави цени за еден билет

Билетите за премиерното прикажување на најновото филмско остварување од франшизата на Марвел, „Avengers: Endgame“, кои беа пуштени во продажба во вторникот, направија вистински хаос...

НАЈНОВИ ВЕСТИ