Грабежот на самопослуга во Германија не тргна според планот

Криминалецот испланирал да влезе во самопослугата во раните утрински часови, додека уште не е отворена, но не планираше да влезе толку брзо. Така самиот...

НАЈНОВИ ВЕСТИ