• 230
    Shares

НАЈНОВА ВЕСТ ПОПОВА ЗЕЛА ЦЕЛ МЕСЕЦ ОДМОР ЦЕЛ МЕСЕЦ КЕ ИМА ПРЦЕНЗИ БИТЕ…СО ГУЈО

За оваа мивка која се разведе поради секс сканадалите со Груевски од сопругот беше директорка на школо  сега е советничка во град Скопје професорка по физичка култура спортистка де..

Eве што ја прашавме Попова пред неколку месеци знаевме дека е во врска со Груевски..после тоа не изблокира срцката на социјалните мрежи…

Иренче знам дека си во тежок период семеен развод и се тоа туку вака ме интересира и затоа јавно те прашувам:

Како е Огнен од хирургија, како е оној од дирекцијата, и на крај како е Никола Груевски, знаеш дека те викаат Ирена на шефот што три пути неделно идеше кај Грујо? Така те оговараат жими тебе ич не знам зашто а убава си брате исто како Боркица…