• 6
    Shares

 

Водителката Ирена Спировска на својот Инстаграм профил објави фотографија од нејзината ќерка Зорица.

Но, се пофали и дека имаат нов миленик во семејството, расно куче за кое од сега ќе се грижат водителката и ќерка и.

Многумина коментираа дека двете се како другарки, но и дека е прилично различни, пособено во изгледот, погледнете.