• 1
    Share

Душко Илиевски познат како млекарот , битолчанец , објави фотографија на својот Фејсбук профил од двајца Битолчани, на фотографијата се Александар Кирацовски и Александар Цуцуловски!

Останува отворено прашањето дали навистина вака се јаде на државна сметка? А, инаку ова е живот!!!