• 431
    Shares

ОД РАЗГОВОРОТ ДОЗНАВМЕ НЕЛИ ДЕКА СЕ РАБОТИ ЗА НЕКОЈ МАРТИН И СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАВМЕ ДА ДОЗНАЕМЕ КОЈ Е ТОЈ МАРТИН, ПРВО ПОМИСЛИВМЕ ДА НЕ Е МАРТИН ПРОТУГЕР АМА СИ ВЕЛИМЕ ЗАРЕМ ТОЛКУ НИСКО ЌЕ ПАДНЕ ОВАА НЕМИРНА ЛЕПОТИЦА, ПА ТАКА РАСПРАШУВАЈЌИ СЕ ДОЗНАВМЕ ДЕКА ЧЕСТ ГОСТИН КАЈ НЕА БИЛ ДИРЕКТОРОТ НА СЛУЖБЕН ВЕСНИК МАРТИН КОСТОВСКИ, АЈДЕЕЕ ОД ТОЛКУ МАЖИ БАШ НЕГО ЛИ ГО НАЈДЕ ДА МУ СЕ СНЕВИДИ НЕМАШЕ ЛИ НИШТО ПОИНТЕРЕСНО, ТИ ДА ГО ИЗНЕВЕРУВАШ ОРЦЕ КАМЧЕВ АЛООО СО ЕДЕН МАРТИН, ИНАКУ ЈАНА МАРИН ШАПКАР Е ДИРЕКТОРКА ВО СИСТИНА И ДОЛГОГОДИШНА ШВАЛЕРКА НА ОРЦЕ, ТОЈ БИЛ ТОЛКУ ЗАЉУБЕН ВО НЕЈЗЕ ШТО САКАЛ И ЖЕНА МУ ДА ЈА ОСТАВИ РАДИ НЕА, Е ПА ОРЦЕ ЧИТАЈ