• 81
    Shares

За оваа ефтина колгерлица пишевме пред некој ден дека е крпа за курето на Дедо ти Наум за бришење де после

секс…дознаваме и нови мрсни детаљи за девојчево имено од извори на Телеком каде оваа е вработена во сектор маркетинг она у телеком се чуствувала како дома си има спална и таму се пллеска со директорот директорот Бранко Станчев, а ова е жена му на директорот Станчев и се вика Драгана Станчева она е рогоносецот на неа и набиваат рогови  дека кутрата е грда па маж и ја вара со ДСГ пејачката …

Еве го и директорот и ебачиштето Бранко Станчев на Драгана певицата и со овој го вара дедо Наум абе глупача.

Се дупат у работно време инаку велат колегите во телеком и нашиот извор од таму.

Еве парче од изворот што вели:

Na rabota idela ko pevaljka oblecena izgleda tamu se drobat u office
Go baraa na fb izgleda go izbrisal ama mi ja najdoa zen mu tamu ima sliki od nego
Inaku na nekoja sluzbena proslava kurvava mu presedila cela vecer u skut na ovoj kako sto kazuvaat ocevidci
Јао јао Даниелице и ти Бранко се плескате ко улични кучиња кај ќе стигнете брука!
Па зар нема во таа реномирана фирма контрола да проверат кој се пердаши таму на очиглед на сите кој се стенка по канцелариите, а и жена му да си поведе ред оти овој торко ке откачи…
Фотографија на Dragana Stanceva.
Image result for даниела ѓошевска спасовска фото

Related image