ЗА АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ ЗНАЕТЕ ВЕЌЕ ГО ИМАА ОБЈАВУВАНО НЕКОЛКУ ПОРТАЛИ, ИМАШЕ ИНТЕРЕСНА ПРИКАЗНА ЗА НЕГО И НЕКОЈА НЕГОВА ШВАЛЕРКА КОЈА РАСКАЖУВАШЕ КОЛКУ МУ БИЛО МАЛО ЧОПЧЕТО.

И ЗА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ИСТО  СИТЕ ЗНААТ ДЕКА ИМАЛ МАЛО ЧОПЧЕ, ДОЗНАВАМЕ ОД ДЕВОЈКИ КОИ ШТО БИЛЕ СО НИВ ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ ПОГРЕШНО

НЕШТО СЛИЧНО НА ОВА

ЕВЕ И ОВИЕ ДЕЧКИ СПАЃААТ ВО ОВАА ГРУПА

ДОЗНАВМЕ И ДЕКА И НА ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ МУ   БИЛ МАЛ КАО ОВОЈ

Поврзана слика