• 2.2K
    Shares

Педофилот бил заробен од милитантите и му возвратиле одмазднички до смрт, откако бил фатен како силувал двегодишно дете. Смртта на човекот беше снимена како видео на ИСИС за да испрати порака до други педофили кои злоупотребуваат деца.

На снимката, човекот е прикажан  врзан за дрвениот столб со црвена леплива лента

Тој веќе има неколку лацерации во грбот кога видео започнува и може да се слушне како се моли за својот живот.

Погубувањето го извршија проруските бунтовници во градот Комунар, Донецк, во јужна Украина.

Човекот, идентификуван како Алексеј Фрумкин, бил осомничен трговец со деца и педофил кој управувал со синџир на трговија со луѓе во и околу Русија.

Злоупотребата на деца е нешто што рускиот претседател Владимир Путин го гледа многу слабо, а милитантот во видеото, кој се идентификува како “Олхон”, очигледно го споделува тоа мислење.

Откако бил заробен, Фрумкин се обидел да ги убеди бунтовниците дека биле збунети и дека тој бил дилер на дрога, а не дел од педофилски ланец, велејќи:

“Застанете ве молам! Ќе побарам што ви треба. Јас ќе се јавам на друг дилер и тој ќе пристигне со дрога.

“Оваа изјава  изгледа како да не го импресионира џелатот, кој исто така има очигледен презир и за дилерите на дрога.

Олхон, кој доаѓа од рускиот град Новосибирск, се разлути дека тој има телефон на дилер на дрога на неговиот телефон.

Погледнете го видеото подолу:

Тој вели: “Дилери на дрога и наркомани, ве молиме дојдете овде кај нас, имаме начин да се справиме со луѓе како вас.

“Дојдете кај нас и ние ќе ги излекуваме сите вас”.

Милитантот потоа изјавува дека Фрумкин “е педофил кој ќе биде заклан како куче”.

Човекот, наводно исчезнал  се претпоставува дека е мртов. Видеото беше објавено на интернет од страна на заедница про-руски бунтовници на социјалната мрежа VKontakte.