• 3
    Shares

Па каква си ти жена ма, маж ти во затвор а ти скоро гола се шеташ облечена само во сако а одоздола ништо,  бар градник да облечеше да ти ги среди цицињата а не една горе друга доле, и каква е таа фризура шампита ли е фризура ли е, на толку пари да незнае да се облече срамота. А  за тоа дека одма си нашла нов дечко е тоа  во друга прилика.. ама признаваме знаеш да одбереш а оној маж ти нека скапува кој го е..

Резултат со слика за ана камчева

Резултат со слика за ана камчева