МАКЕДОНИЈА

СКАНДАЛ: Владиката Наум отворил фирма за марихуана?! – Заеви му се...

Има и швалерка попот де Монахињата на МПЦ, Сара, со родено презиме Еленова е еден од основачите на најновата компанија со лиценца за производство на...

ЗАНИМЛИВОСТИ

БАЛКАН

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ЦРНА ХРОНИКА

КОКАИНСКА СМЕЈУРИЈА

KOKAINSKA SMEJURIJA Pred nekolku meseci bila sprovedena akcija za apsenje na ,,uvoznici,, na 20 kg KOKAIN vo Republika Severna Makedonija. Vo akcijata bile primeneti i...

Фиксање во сред центар Штип

https://www.facebook.com/Stav24/videos/1971065993190446/